Spar opp 5% bonus hver gang du handler! Kundeklubben gjelder i nettbutikk og fysisk butikk. Meld deg inn her!

 

Medlemsfordeler

  • 5% av kjøpesummen blir spart opp på din medlemskonto (gjelder alle ordinære varer)
  • Eksklusivt tilbud kun for medlemmer
  • Bruk oppspart bonus både i nettbutikk og fysisk butikk
  • Bursdagsfordeler, velkomstgaver og andre medlemsfordeler

Hvordan bli medlem

Du kan enkelt registrere deg som medlem her eller ved å oppgi ditt tlfnr når du er innom vår butikk.

Logge inn/bruke bonus

Nettbutikk:

Når du er inne på et produkt i vår nettbutikk, vil det dukke opp en boks nederst på skjermen hvor det står hva du kan tjene av bonus på det aktuelle produktet. Klikk deg inn på denne boksen og fyll inn telefonnummer og klikk bekreft, du vil da motta en bekreftelseskode på SMS for innlogging. Du kan også logge deg inn via Vipps ved å klikke på den oransje knappen «Fortsett med Vipps».

Av sikkerhetsmessige årsaker vil du måtte logge inn med bekreftelseskode på SMS eller med Vipps hver gang du skal logge deg inn.

Når du er logget inn, vil info om din bonussaldo dukke opp. Ønsker du å bruke deler eller hele bonussaldo på et kjøp, skriv inn ønsket beløp og dette vil deretter automatisk trekkes fra i kassen som en rabatt. Merk at bonus ikke kan kombineres med andre rabatter/rabattkoder.

Fysisk butikk:

Oppgi tlfnr før betaling for å registrere kjøpet på din medlemskonto. Du kan deretter spørre betjeningen om hva du har i bonus og om du ønsker/ikke ønsker å benytte bonus på gjeldende kjøp. Bonus kan ikke benyttes på allerede rabatterte varer og møbler.

Gyldighet

Bonus opptjent i inneværende år er gyldig t.o.m 31.desember påfølgende år. Eksempel: Om du handler en vare i Mars 2024, så er oppspart bonus fra kjøpet gyldig t.o.m 31.desember 2025.

Bonus blir tilgjengelig på din medlemskonto etter 1 virkedag fra kjøpet er gjennomført.

Hvordan benytte gavekort fra medlemsprofilen:

Nettbutikk: Klikk deg inn på et produkt i nettbutikken du ønsker å kjøpe og legg det i handekurv. Klikk deretter på pop-up nederst på siden (når du er inne på produktsiden), logg deg inn via denne med tlfnr/Vipps og gavekortet blir synlig. Trykk deretter "aktiver gavekort" (Merk at aktivering av gavekort kan ikke angres). Gavekortet trekkes automatisk fra i kassen.

Fysisk butikk: Logg deg inn på din medlemsside her og finn frem gavekortet under din profil. Klikk "aktiver gavekort" og vis til personalet i kassen når du skal betale. Obs! Gavekortet er gyldig i 1 minutt fra aktivering.

Ofte stilte spørsmål:

Sparer jeg bonus når jeg bruker bonus?

Du sparer bonus på sluttsummen du betaler. Eksempel: Du kjøper en vare for kr 500 og bruker kr 50 i bonus. Sluttsummen er kr 450 og du sparer 5% bonus på denne summen (kr 22,50).

Hva skjer med bonusen om jeg returnerer en vare?

Bonus vil forbli slik den var før du returnerte varen(e), man får ikke tilbake brukt bonus.

Kan jeg kombinere bonusen sammen med andre rabattkoder eller rabatterte varer?

Nei, oppspart bonus kan kun brukes på varer med ordinær pris og kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Hvordan sjekker jeg min bonussaldo?

Du kan enkelt logge deg inn på «Min side» og her vil du få oversikt over din bonussaldo, kjøpshistorikk og dine preferanser (profil).